koffie? 

Studio Samtosa is de eenmanszaak van Myon Bolechowski uit Leeuwarden: “Ik werk voor opdrachtgevers die hun project of merk effectief en onderscheidend neer willen zetten. Deze opdrachten komen via communicatiebureaus en bedrijven die me kiezen vanwege mijn vormgevingsstijl, inlevingsvermogen en praktische werkwijze. Ik ben zeer geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren. Vaak help ik als freelancer achter de schermen. Vandaar dat deze site maar een kleine greep uit het gemaakte werk toont. Ik hoef zelf de credits niet. Ik kom uit een horecafamilie. Het maakt me gelukkig en tevreden (samtosa) als ik je goed heb geholpen.”

foto: francoise bolechowski

niet alleen als zzp’er 

‘”Ik kan me helemaal afzonderen als ik broed op wat creatieve ideeën. Maar een basisconcept wordt vaak sterker als je met andere vakkundigen het kunt verbeteren en gezamenlijk succes geeft meer voldoening. Ik heb dus veel aan de input van de opdrachtgevers zelf, collega-ontwerpers, tekstschrijvers, fotografen, dtp’ers en drukkers en geniet van het contact en de connectie met ze.”

Na een lange loopbaan in dienst waarbij de nadruk meer lag op reclame richt Studio Samtosa zich meer op illustratieve en grafische vormgeving en eigen vrij werk. Sinds 2008 is er samengewerkt met o.a.: Okkinga Communicatie, Stadsschouwburg De Harmonie, Salverda Communicatie, NHL Stenden, Bureau Maalstroom, Gemeente Smallingerland, Nynke Lootsma, Blauwe Zone, Seoulmates, Annejil, Frisse Oogst, het Boekhoudburo, de Jonge Ondernemersprijs, Jongens van de Jong.

a relaxed mind
is a creative mind

Werken in opdracht kán wel ‘eens’ hectisch zijn… 😉 Naast dit werk geef ik yogales in mijn eigen yogastudio Yoga Samtosa. Daarmee draag ik positief bij aan het fysieke en mentale welzijn van mensen. Het zorgt voor mijzelf ook voor een prettiger balans als het me lukt meerdere interesses te combineren. (Helaas is muzikaal talent aan mij voorbij gegaan.) Zo fijn om als eenpitter na een lange computerklus onder de mensen te zijn. Je treft me in mijn pauze’s waarschijnlijk ook regelmatig op terrasjes. Ook wel vanwege het gebrek aan een eigen tuin of balkon maar vooral omdat ik zo hou van al die leuke koffie- en lunchtentjes. Veel ideeën ontstaan als je je taken even loslaat. Hoewel ik toe moet geven; mijn observerende brein werkt vrijwel altijd door.

 Studio Samtosa: Myon Bolechowski | 06 24271744 | myon@studiosamtosa.nl